Hem Bangerhead

Bangerhead Rabattkod Maj 2021

Aktuella Bangerhead rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken bangerhead.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 9
  • Erbjudanden 41
  • Fri Frakt 1

Vanliga frågor för Bangerhead

  • Hur använder jag min Bangerhead kupong online?

    Ange din Bangerhead Rabattkod vid utcheckningen för att tillämpa erbjudandet på din beställning. Bangerhead Kampanjkoder gäller för de flesta Bangerhead-produkter men kan ha vissa begränsningar; dessa kan baseras på tidsram, Bangerhead produkttyp eller varumärke. För att kontrollera hur och när din Bangerhead Rabatt kan användas nu.

Spara pengar med Bangerhead rabattkoder

Beställningar på Bangerhead för adress i Sverige har alltid två fraktalternativ: fri frakt eller snabb frakt. Fri frakt sker med Posten Varubrev och leveranstiden är 3-8 dagar. Snabb leverans erbjuds hos Posten Mypack. Kostnaden för snabb frakt är 19 kr och leveranstiden är 1-2 arbetsdagar. För företagspaket läggs en fraktkostnad om 39 kronor till.
Du kan välja kortbetalning (Visa / Mastercard), Paypal, faktura betalning och delbetalning via Qliro samt direktbetalning (Trustly).
Enligt avtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottog dina varor. På Bangerhead har du rätt att ångra ditt köp upp till 30 dagar.
Du har 30 dagar med öppet köp från den dag du mottog ditt paket, förutsatt att produkten returneras i oförändrat skick och i oskadad originalförpackning. I de fall där produkten är förseglad måste den vara obruten. Fraktkostnader och hanteringsavgifter för returleveransen är för konsumenten själv.