Avis Rabattkod - Spara 25% December 2022

Aktuella Avis rabattkoder & erbjudanden i December 2022. Till butiken avis.se för fler rabatter och erbjudanden.

Här på Avis Rabattkod har vi samlat olika Rabatt och Kampanjer som du kan använda för att spara pengar.

Visa mer
  • Alla Rabatter (22)
  • Rabattkoder (1)
  • Erbjudanden (21)
  • Christmas (1)
  • Rabatt

    Julkampanj - Långtidshyr Bil Över Julen Via Avis Minilease - Just Nu Från 7 500 Kr/Mån

    Utgår 02-01-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande Christmas
  • Rabattkod

    20% rabatt - Utöver Avis boka tidigt rabatt så kan du spara ytterligare 20% på bilhyror i Sverige med Avis AWD nr rabattkod

    Utgår 28-12-22
    Visa Rabattkod
    Kod
  • Från kr8 695

    Hyr Små bilar från 8 695 kr

    Utgår 12-02-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Från kr6 495

    Biluthyrning från 6 495 kr

    Utgår 03-02-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Pris

    Få Upp Till 1500 Eurobonus-Poäng På Varje Bilhyra - Passa På!

    Utgår 03-01-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Hyr En Elbil För Endast 1000 Kronor/Dag Hos Avis

    Utgår 23-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Boka Kampanjbilar Från Endast 6000 Kronor Per Månad

    Utgår 25-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Spara 10% Som Expat Med Avis Rabattkod När Du Är På Besök Hemma I Sverige

    Utgår 25-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Korttidsleasa Din Hyrbil I En Månad Med Avis Minilease Från 4995 Kr

    Utgår 27-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Nu kan du få 5% i Avis preferred-rabatt när du genomför ett köp i webbshoppen hos Avis

    Utgår 28-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Med Avis Rabattkod Får Du 20% Rabatt På Hotellvistelse På Best Western Hotels & Resorts

    Utgår 29-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    10% rabatterat pris på biluthyrning i Skandinavien när du väljer att boka din bil hos Avis här

    Utgår 30-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Just Nu 25% Rabatt På Heltäckande Försäkring Avis Inclusive När Du Bokar Hyrbil

    Utgår 01-01-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Hyr Bil Flexibelt Hos Avis - Inga Avbokningskostnader

    Utgår 01-01-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Boka Hyrbil Hemma Eller Utomlands Och Få 20% Rabatt

    Utgår 02-01-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Boka tidigt och få en boka tidigt-rabatt som gör att du sparar hela 20% på din Avis-bokning

    Utgår 03-01-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Flyttbil från endast så lite som 199 kronor per dygn - Avis har erbjudandet för just dig idag

    Utgår 05-01-23
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Avis Rabattkod - 20% rabatt auf din order

    Utgår 25-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Få upp till 20% rabatt på hyrbilar - se aktuella erbjudanden

    Utgår 27-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Upp till 20% rabatt vid tidig bokning hos Avis

    Utgår 27-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Weekendbilar från endast 220 kr/dygn hos Avis

    Utgår 28-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Boka hyrbilar med Avis 360° så slipper du självrisken

    Utgår 31-12-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Boka hyrbilar med Avis 360° så slipper du självrisken

    Utgår 30-11-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    Boka hyrbilar med Avis 360° så slipper du självrisken

    Utgår 28-11-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabattkod

    20% rabatt - Utöver Avis boka tidigt rabatt så kan du spara ytterligare 20% på bilhyror i Sverige med Avis AWD nr rabattkod

    Utgår 26-11-22
    N498818
    Kod
  • Från kr1

    HYRA LASTBIL, SKÅPBIL ELLER TRANSPORTBIL från 1kr på Avis

    Utgår 24-11-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    HYR PERSONBILAR FRÅN låg till 2kr vid Avis

    Utgår 24-11-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Rabatt

    HYRA LASTBIL, SKÅPBIL ELLER TRANSPORTBIL från 1kr

    Utgår 21-11-22
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande

Vanliga frågor för Avis

  • Hur använder jag min Avis kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till avis.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på avis.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Liknande Erbjudanden

  • Boozt

    Anmäl dig till nyhetsbrev hos Boozt och få 15% rabatt på ditt nästa köp

    Utgår 10-06-23 Alla Boozt Rabattkoder
    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • Husochhemma

    Fri leverans på HusOchHemma.se

    Till Rrbjudandet
    Erbjudande
  • EgenSajt

    30% lägre pris på GLOSSYBOX presentkort

    Visa Rabattkod
    Kod
  • Home By Sweden

    Home By Sweden rabattkod - 5% rabatt på allt

    Visa Rabattkod
    Kod
  • Kitchenlab

    10% lägre pris på alla torkugnar från Excalibur hos Kitchenlab

    Visa Rabattkod
    Kod
  • Vetzoo

    Anmäl dig till nyhetsbrev hos Vetzoo och få 10% rabatt på ditt nästa köp

    Visa Rabattkod
    Verifierad Kod

Spara pengar med Avis rabattkoder

Om du hyr en bil med Avis Select Series kan du välja exakt vilken bil du vill ha. Du kan dock inte välja färg på bilen. Kom ihåg att boka din hyr bil i minst 72 timmar innan din planerade bil resa så att vi kan förbereda din bil. Du kan betala online eller vid disken när du plockar upp din hyr bil på stationen, med Visa (EJ Electron), MasterCard, American Express och Diners betalning eller kredit kort. Du kan inte använda ett betalkort för att hyra en bil i Nederländerna, Spanien, Portugal, Irland, Island, Belgien, Luxemburg och Kanada. Om du har valt att hyra en Prestige-bil är antalet kilo meter alltid begränsat. Hur många kilo meter är olika beroende på land och station. Men du vet alltid det exakta antalet kilo meter när du bokar bilen. Vi erbjuder dygnet runt assistans om du råkar ha en bil olycka eller en olycka. Ring oss på vårt nöd nummer som du hittar i ditt hyres avtal. Alla medarbetare i Avis Sverige genomgår utbildning i service, kvalitet och miljö. Du kan ladda ner din senaste faktura via hem sidan om du har ditt boknings nummer, låne nummer eller Avis Preferred kund nummer tillgängligt. Du kan använda självbetjäning om det inte är din första hyra efter att du har gått med i Avis Preferred. De som hyr första gången måste gå till uthyrnings disken så att profil, ID och betalnings uppgifter kan verifieras av en Avis-anställd.