Hem Auto Europe

Auto Europe Rabattkod Augusti 2021

Aktuella Auto Europe rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken autoeurope.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 21
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 21
  • Fri Frakt 0

Vanliga frågor för Auto Europe

  • Hur använder jag min Auto Europe kupong online?

    Spara pengar med Auto Europes dagliga försäljning. Gå till autoeurope.se och klicka på Daily Sales. Därifrån hittar du Auto Europe-erbjudanden om heminredning, möbler, vitvaror och mer. Du hittar också Closeout-erbjudanden som Auto Europe erbjuder rabatter på upp till 80% rabatt på tusentals överlagrade och upphörda Auto Europe-produkter.

Spara pengar med Auto Europe rabattkoder

Ombokning eller avbokning kan göras utan kostnad upp till 48 timmar före upphämtning. I händelse av avbokning återbetalas alltid inbetalda pengar. Alla ändringar och avbokningar måste göras med Auto Europe och inte med våra partners utomlands. Ingen åter betalning är möjlig vid avbokning med mindre än 48 timmar kvar till start datum för bokningen och i händelse av avbokning efter planerad upphämtning. Auto Europe återbetalar inte hyran eftersom kunden inte har kunnat uppvisa ett giltigt kör kort eller kredit kort vid tidpunkten för insamlingen.
På Auto Europe kan du betala med American Express, MasterCard och Visa.
s en förare, måste du kunna visa ett kredit kort i ditt namn på plats med hyres värden. Hyres värden kommer att reservera ett visst belopp på ditt kredit kort under den period du har bilen. Kredit kortet måste ha tillräcklig täckning för att täcka bo låne beloppet. Inteckningen är oftast avdrags Gill + moms + bränsle. Om du inte har ett kredit kort med tillräcklig kredit gräns, kan du inte hyra en bil från de uthyrare vi samarbetar med.
Observera att uthyrnings företaget kan debitera ditt kredit kort utan att meddela dig. Vanliga omkostnader är: bränsle kostnad om bilen returneras med mindre bränsle än vad som krävs, försenad retur, böter för trafik försenader, administrativa kostnader eller skador som finns på fordonet.