Hem Arken Zoo

Arken Zoo Rabattkod Juni 2021

Aktuella Arken Zoo rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken arkenzoo.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 36
  • Rabattkoder 13
  • Erbjudanden 23
  • Fri Frakt 4

Vanliga frågor för Arken Zoo

  • Hur använder jag min Arken Zoo kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till arkenzoo.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på arkenzoo.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Arken Zoo rabattkoder

Arken Zoo använder Postnord och levererar varor över hela Sverige. Arken Zoo skickar din beställning inom 24 timmar (veckofri vardagar) och leveranstiden är 1-4 arbetsdagar från det att de mottog order. För postadresser i landet kan leveransen ibland ta ytterligare 1-2 arbetsdagar utöver den normala leveranstiden. Tänk på att när betalning sker via faktura sker leveransen endast till befolkningsregistreringsadressen. Produkterna i det sortiment som beställer produkter har upp till 7 arbetsdagar leveranstid. När du köper över 500 kronor ansvarar Arken Zoo för fraktkostnader för alla leveransmetoder utom hemleverans kvällstid.
När du köper från Arken Zoo har du rätt att avbryta ditt köp 30 dagar från det att du mottog varan. Du får självklart öppna och granska produkten, men om du hanterar varorna i större utsträckning än vad som var nödvändigt för att bestämma dess egenskaper, förbehåller Arken Zoo sig rätten att debitera avskrivningar. Om produkten levereras i en förpackning som inte kan öppnas utan att förorena förpackningen, har du som konsument rätt att öppna förpackningen för att granska ditt föremål utan rätt att återvända.
Arken Zoo erbjuder direktbetalning, kortbetalning med VISA / MasterCard och fakturering med Klarna.