Hem Apoteket

Apoteket Rabattkod Januari 2022

Aktuella Apoteket rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken apoteket.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 36
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 36
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Apoteket

  • Hur använder jag min Apoteket kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Apoteket för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Apoteket-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Apoteket Rabattkod med hjälp av våra Apoteket-rabattkoder.

Spara pengar med Apoteket rabattkoder

Du kan använda följande betalningsmetoder: Bankkort, Faktura, Internetbank, Betalning.
Leverans inom 1-3 arbetsdagar
En beställning som kommer på vardagar före klockan 14 skickas från Apoteket samma dag!
Om din beställning kommer senare, innehåller varor som har längre leveranstid (2-5 arbetsdagar) eller gäller receptbelagda varor där något behöver kontrolleras med din läkare, din beställning skickas normalt nästa vardag. Leveranser kan endast göras till adresser i Sverige.
För kampanjer kan leveranstiden vara längre.
Apoteket måste meddela dig om eventuella leveransförseningar via telefon eller e-post och en ny leveranstid bestäms. Du är ansvarig för att adress och telefoninformation som är registrerad är korrekt och uppdaterad. Du har rätt att avbryta inköpet kostnadsfritt om du inte accepterar en ny föreslagen leveranstid.
Medicin, livsmedel, stomiprodukter och kylare omfattas inte av ångerrätten i avtalslagen. Du kan därför inte använda rätten till återkallelse för att returnera dessa produkter.
Det faktum att du inte kan använda rätten till tillbakadragande för läkemedel beror på det faktum att återlämnade läkemedel inte får vidareförsäljas eller vidarebefordras, men dessa måste förstöras.