Hem Animail

Animail Rabattkod Juni 2021

Aktuella Animail rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken animail.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 50
  • Rabattkoder 8
  • Erbjudanden 42
  • Fri Frakt 5

Vanliga frågor för Animail

  • Hur använder jag min Animail kupong online?

    Du kan kolla in vår sida för Animail för att få kupongkoder och erbjudanden som du kan använda på dina online Animail-beställningar. Testa och tillämpa automatiskt de bästa Animail Rabattkod med hjälp av våra Animail-rabattkoder.

Spara pengar med Animail rabattkoder

Om du handlar för över 500 kr får du gratis frakt på dina beställningar. För order under 500 kronor kommer en fraktkostnad på 69 kronor att läggas till. Vanligtvis får du dina produkter inom 1-3 arbetsdagar.
Om du behöver din beställning snabbt, har Animail nu möjlighet att erbjuda dig en snabb hantering. För en extra avgift på 39 kronor, kommer Animail packa och skicka ditt paket från sitt lager inom 24 timmar efter beställningen. Från det att de skickade ditt paket tar det ytterligare 1-2 arbetsdagar innan paketet kommer fram.
De på Animail vill uppenbarligen att du ska vara så nöjd som möjligt med allt du beställer och var du ska ha möjlighet att ångra ditt köp. Därför har de öppet köp och fri retur 30 dagar.
Animail kan inte returnera friskt foder och andra frysta varor på grund av frysningskedjan. Därför frågar de feldalways att du dubbelkontrollerar dina frysningsuppdrag en gång till.