Hem Adlibris

Adlibris Rabattkod Mars 2021

Aktuella Adlibris rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken adlibris.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 15
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 15
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för Adlibris

  • Hur använder jag min Adlibris kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till adlibris.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på adlibris.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med Adlibris rabattkoder

I samarbete med Klarna erbjuder Adlibris faktura betalning, delbetalning, bankkort och direktbetalning.
Adlibris fraktfri leveransmetod när du handlar för över 169 kr. Det tar vanligen två till tre vardagar att nå dig efter beställningen har skickats. * Små objekt skickas med PostNord och större leveranser som paket till din närmaste Schenkerombud.
Standard
frakt 19 kr För leveranser upp till 169 kr. Vanligtvis tar det två till tre vardagar för att nå dig efter beställningen har skickats. * Små objekt skickas med PostNord och större leveranser som paket till din närmaste Schenkerombud. Kostnad 19 kr.
Snabb leverans 25 SEK
beställning når vanligtvis dig varje dag efter att den har skickats från Adlibris. * Hur beställningen levereras beror på storlek och vikt. Mindre artiklar skickas som klimatkompenserade varor brev eller A-brev. Större skickas som paket till din närmaste postkontor eller någon Schenkerombud. Alla objekt är klimatkompenserade. Kostnad 25 kr.
Som kund har du alltid 14-dagars återkallingsrätt (räknat från den tid du mottog produkten) enligt lagen om distansavtal och kontrakt utanför affärslokaler. Det finns ingen rätt att returnera livsmedelsprodukter och kroppsrelaterade produkter, såsom ineariska hörlurar. Om du returnerar ett oanvända föremål med tillhörande etiketter och förpackningar inom 14 dagar, kommer hela beloppet att återbetalas.