Hem 24.Se

24.Se Rabattkod April 2021

Aktuella 24.Se rabattkoder & erbjudanden i . Till butiken 24.se för fler rabatter och erbjudanden.

  • Alla Rabatter 30
  • Rabattkoder 0
  • Erbjudanden 30
  • Fri Frakt 3

Vanliga frågor för 24.Se

  • Hur använder jag min 24.Se kupong online?

    Välj Rabattkod som du vill lösa in och klicka på den gröna knappen Visa rabattkod för att kopiera Rabatt som visas. Om du ser en grön Till erbjudandet-knapp, oroa dig inte - du behöver bara klicka så tar vi dig till 24.se där besparingarna automatiskt tillämpas! När du väl är på 24.ses webbplats, om du har kopierat en Kampanjer har du möjlighet att gå in i kassan.

Spara pengar med 24.Se rabattkoder

24.se levererar inom Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Normal leveranstid är 2-3 arbetsdagar efter mottagandet av din beställning.
För endast 29 kronor kan du få ditt paket nästa vardag om du beställer före 14.00 måndag-fredag.
Om leveransförseningen inträffar kommer 24.se meddela dig. Du som kund har alltid rätt att avbryta inköpet vid leveransförseningar.
Det finns 5 olika betalningsalternativ: Betalning via kontanter vid leverans, Kortbetalning, Direktbetalning via din bank, Förskottsbetalning i Faktura.
Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som kund rätt att ångra ditt köp och återhämta beloppet du betalat inom 30 dagar efter att du mottog varan och utan speciell anledning. Detta förutsätter att produkten är i ett i huvudsak oförändrat tillstånd, det vill säga oanvändt och inte förstört eller skadat och i ett sådant skick att det är möjligt att sälja till en ny kund utan prisminskning.